Crema de iaurt si smantana

de silvi0ara in Clasice, 19 Sep 2010 | 8955 vizualizari

 

Este un mod farte bun si simplu de a obtine crema proapata si ieftina facuta in casa.Aceasta reteta am vazut-o intr-o emisiune Tv.la Anna Olson.

 

INGREDIENTE

 

  • 450g smantana 10%grasime
  • 600g iaurt mai gras(eu am folosit de la Muller)

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de iaurt si smantana:

 

Se amesteca iaurtul cu smantana intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune compozitia intr-un tifon sau o plasa deasa,se leaga  cu o sfoara si se lasa la scurs pana a doua zi.Se desface tifonul,

crema astfel obtinuta se poate folosi ca atare sau amestecata cu diferite ierburi proaspete,sau o puteti folosi la creme pentru prajituri.Se poate pastra in frigider 4-5 zile.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de iaurt si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

06.11.2010, 00:04

singura problema e ca nu am tifon la ora asta in casa altfel as si prepara deja . FRumoasa prezentare incanta ochiul

epurasha2bb 1

08.11.2010, 10:50

ce frumos arata, amzis ca-s niste martisoare la inceput!

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tzatziki